Even voorstellen

Ik ben Patty Leppens, geboren in de zomer van 1965, gehuwd met Herman en moeder van Katinka en Kasper.

Tussen mijn 20ste en 40ste levensjaar heb ik gewerkt als gediplomeerd maatschappelijk assistente. Hier heb ik steeds mensen op verschillende vlakken begeleid en gecoacht. Zowel in groep als individueel werkte ik rond het (her-)ontdekken van persoonlijke kwaliteiten en keek ik samen met mensen naar wat hen in hun leven (privé en professioneel) blokkeerde. Tijdens deze twintig jaar volgde ik opleidingen en persoonlijke supervisie en coaching.

De vierjarige therapieopleiding Integrale Multidimensionele Psychologie (IMP-instituut te Mechelen) gaf de rijke aanvulling om in 2004 als psychotherapeute aan de slag te gaan.

Begin 2008 heb ik de opleiding als Voice Dialogue Facilitator afgerond (VDI-instituut te Tienen) en volg sinds dan de vervolgopleidingen, masterclasses en workshops van het VDI.

Tussen 2009 en 2015 heb ik de jaaropleiding therapie bij verwerking van seksueel misbruik, de jaaropleiding familie-opstellingen en de twee-jarige opleiding creatieve therapie gevolgd aan de Educatieve Academie te Antwerpen.

In 2016 volgde ik de opleiding Trainen van teams: training groepsdynamica bij Het Balkon te Vasse (Nederland). Momenteel ben ik werkzaam als zelfstandig psychotherapeute, coach en opleider.