Even voorstellen

Ik ben Patty Leppens, geboren in de zomer van 1965, gehuwd met Herman en moeder van twee ondertussen volwassen kinderen.

Tussen mijn 20ste en 40ste levensjaar heb ik gewerkt als  maatschappelijk assistente. Hier heb ik steeds mensen op verschillende vlakken begeleid en gecoacht, zowel in groep als individueel. Tijdens deze twintig jaar volgde ik opleidingen en persoonlijke supervisie en coaching.

De vierjarige therapieopleiding Integrale Multidimensionele Psychologie (IMP-instituut te Mechelen) gaf de rijke aanvulling om in 2004 als psychotherapeute aan de slag te gaan.

Uiteraard ben ik blijven bij-leren en ontwikkelen. Hieronder de belangrijkste opleidingen:

In 2008 heb ik de opleiding als Voice Dialogue Facilitator afgerond (VDI-instituut te Tienen) en volg sinds dan de vervolgopleidingen, masterclasses en workshops van het VDI.

Tussen 2009 en 2019 heb ik de jaaropleiding therapie bij verwerking van seksueel misbruik, de jaaropleiding familie-opstellingen, de twee-jarige opleiding creatieve therapie en de opleiding tot supervisor gevolgd aan de Educatieve Academie te Antwerpen.