Beste bezoeker, onze website is vernieuwd, en we werken momenteel aan de teksten.  De informatie die je hier ziet zal weldra geactualiseerd worden !

Opleiding

De thema’s uit mijn opleidingsaanbod gaan steeds over het gewone leven. Iedereen heeft ambitie, stress, kwaliteiten, onzekerheid, humor, sympathieën, irritaties,…

Wat ons drijft en wat ons begrenst is bij iedereen hetzelfde en te herleiden tot eenvoudige  beelden. De manier waarop we dit doen is even uniek als onze vingerafdruk.

Zodra mensen in interactie gaan ontstaan er dynamieken zowel groepsdynamisch als interpersoonlijk. Meer zelfkennis en meer inzicht in groepsdynamiek kan een positieve drive geven aan motivatie, voldoening en werksfeer.
Hier ben ik reeds dertig jaar gepassioneerd mee bezig, sinds 2004 op zelfstandige basis. 

Een “peut” op de werkvloer???

Vanuit een degelijke achtergrond en mijn mensgerichte benadering slaag ik er meestal in om een aangename en veilige leeromgeving te creëren. Theorie dient als kader ter consolidatie en heeft pas effect wanneer mensen geraakt worden in hun nieuwsgierigheid, in hun verlangen tot groei. Deelnemers voelen zich aangesproken in hun verantwoordelijkheid en leren deze op te nemen voor zichzelf, naar hun collega’s en naar de organisatie met een “gezond rendement” als resultaat... 

Opleidingsaanbod

Volgende opleidingen worden reeds aangeboden in eigen beheer of via verschillende organisaties (zoals Amelior, Docendo (sociaal fonds), Icoba,  Zorgsaam,....).
Uiteraard werk ik met plezier een aanbod uit op maat.